Dagelijks komen er nu meerdere aanvragen binnen. Veel daarvan gaan over hulp met het betalen van een dierenartsrekening.

Vandaag is o.a. Berner Sennen Sara naar de dierenarts geweest op kosten van onze stichting. Er moest een urine- en bloedonderzoek gedaan worden. Er is medicatie meegegeven en volgende week moeten er nog foto’s gemaakt worden. We hopen dat er niets ernstigs uit komt!

Oude dame Polly (foto) kon vandaag ook naar de dierenarts dankzij de hulp van Sterk voor Dieren. Polly loopt moeilijk. De dame is al op leeftijd. Er is medicatie meegegeven. We hopen dat Polly zich daardoor beter gaat voelen.

Gisteren is kat Levi naar de dierenarts geweest en zijn er foto’s van haar achterhand gemaakt. Daarnaast moet ook haar gebit gedaan worden. Vlekkie wil niet goed eten en is onzindelijk en heeft daarvoor medicatie meegekregen. Ook hebben we gisteren betaald voor de crematie van hondje Diva.

Polly

Naast dit hebben we toegezegd 150 euro mee te betalen aan een pootamputatie van een kat en zal de stichting de meeste kosten dragen van een operatie bij kat Storm (volgende week) die geopereerd moet worden aan patella luxatie. Zoals je kunt lezen gebeurt er nog al wat.

Wil je ons meehelpen met helpen, doneer dan aub. De dieren kunnen uw hulp zeer goed gebruiken!!