Op 3 februari zat ik, Wilma, bij de notaris om te tekenen voor de oprichting van Stichting Sterk voor Dieren. Op 20 februari kregen we de beschikking over ons eigen rekeningnummer ……. en toen is het losgegaan.

We hebben inmiddels meer dan 25 dieren geholpen met voer en het betalen van de dierenarts. Sommige dieren moesten op herhaling na het eerste consult omdat ze nog niet opgeknapt waren. En ook dat hebben we betaald.

We zijn amper 8 weken verder en hebben nu al voor meer dan € 3000 aan dierenartskosten en voer betaald. Er komt nog voor bijna € 2000 aan rekeningen aan van dieren die ingepland staan voor operaties en behandelingen. Vandaag is bijvoorbeeld Chico zijn oog geamputeerd. De rekening zal eerdaags binnenkomen. Volgende week moet Femke voor controle naar de dierenarts want ze is bijna 14. Plast en poept overal in huis, ziet en hoort niet veel meer. Ook gaan volgende week 3 hondjes en 2 katten naar de dierenarts voor gebitjes (honden allemaal op leeftijd) en castratie (2 katers). Duitse Herder teef Senna zal vandaag of morgen naar de dierenarts gaan want ze heeft pijn. Of het komt door haar oren of door de tumor die steeds groter wordt moet uitgezocht.

Femke, bijna 14 jaar

Jammer genoeg hebben we nog geen reactie gehad van de belastingdienst betreft ons verzoek tot het verkrijgen van de ANBI- status dus een donatie is nog niet aftrekbaar jammer genoeg. Toch hopen we dat er mensen of bedrijven zijn die nu (weer) willen doneren.

Wil je ons helpen meer dieren te helpen dan vragen we je om te doneren. Ieder bedrag, hoe klein of groot ook, is zeer welkom.
Dank namens de dieren die we daarmee kunnen helpen.