We zijn druk met de aanvragen die binnenkomen. Bellen, mailen, afspraken maken en nieuwe aanvragen blijven binnenstromen.

Donderdag zal mopshondje Chica naar de dierenarts gaan om een van haar oogjes te laten verwijderen. Haar oog is zo beschadigd dat het geamputeerd moet worden. Deze grote rekening kon haar baasje niet meer betalen, maar de ingreep is noodzakelijk. Wij gaan haar helpen.

Op een andere plaats gaat een poes naar die dierenarts voor sterilisatie. We willen natuurlijk niet dat er kittens komen.

Hond Layka, die we al eerder hebben geholpen met medicatie voor haar ogen, is nog steeds niet op orde. Layka haar ogen zijn nog steeds ontstoken en rood en moeten nu gezalfd worden. Wj helpen met de dierenartsrekening. Hopelijk is binnenkort alles weer goed met Layka!

Rottweiler Harry zijn baasje zat met haar handen in het haar toen ze contact met ons opnam. Harry werd steeds magerder en men kon niet vinden wat het was. Er werden steeds nieuwe onderzoeken gedaan, maar er was niets te vinden. Harry bleef afvallen en diarree houden. Hij werd op speciaal voer gezet en kreeg medicatie. Het baasje had ondertussen geld geleend om alle rekeningen te kunnen betalen. Wij helpen nu een handje mee door het geven van dierenvoeding en de medicatie te betalen. Go Harry!

Rottweiler Harry