Wie wil er meewerken!

Wij zijn gebeld door een tv programma van RTL 4 om als goed doel kans te maken op een donatie. Het gaat om een quiz waar men speelt voor een goed doel. Het geld wat men wint is voor dat goede doel. Onze stichting zou als 1 van de goede doelen mee mogen doen maar er moet dat wel een filmpje gemaakt worden over wat we doen. In dat filmpje wil men ook een minima en het huisdier(en) hebben die door onze stichting geholpen is. Dit om te laten zien dat wij erg belangrijk zijn voor de mensen en dieren die wij helpen.

Is er een minima die wij geholpen hebben met betalen van de dierenarts, crematorium of voer, die mee zou willen doen in het filmpje? Het mag anoniem!! Je gezicht hoeft niet in beeld. Het gaat om wat onze stichting betekent heeft voor jouw huisdier en jouw gezin.

De kans krijgen om dit te kunnen doen voor een kleine stichting als die van ons is geweldig. Op tv komen en daardoor meer bekendheid krijgen. Meer bekendheid is meer donaties en daardoor meer huisdieren in nood kunnen helpen!!

WIE WIL ER MEE WERKEN? Als je iets zou willen doen meld je dan aan via wilma@sterkvoordieren.nl