Wat een stress en gedoe vandaag voor Cobrat en zijn baasjes. Vanochtend vroeg belde het baasje van Cobrat al huilend op. Cobrat had pijn, kon niet staan, trilde en jankte. De dierenarts werd gebeld, maar daar moesten ze eerst gaan overleggen of mevrouw wel kon komen omdat zij onder bewind staat. Ik heb gebeld en gezegd dat Sterk voor Dieren de rekening betaald. Er kon geen dierenarts naar Cobrat toe, want men deed geen huisbezoeken. Ook al kon Cobrat niet lopen en had veel pijn.

De dierenambulance gebeld. Wat een fijne mensen daar bij Dierenambulance Leiden. Ze hebben van begin tot eind geholpen en alles op alles gezet om Cobrat te helpen. Gelukkig heeft de dierenambulance geregeld dat Karen http://dedierenartsaanhuis.com/ naar Cobrat kwam om hem een roesje te geven zodat hij vervoerbaar was. Cobrat had namelijk pijn, paniek en stress waardoor hij niet zomaar opgetild en meegenomen kon worden door de vrijwilligers van de ambulance. Toen Cobrat onder zeil lag is de coördinator van de dierenambulance, Yvonne Hijman, met haar eigen auto samen met het baasje en Cobrat naar de dierenartspraktijk gereden zodat de dierenambulance vrijwilligers, die al die tijd bij het baasje waren gebleven, weer konden gaan rijden.

Cobrat heeft een paar injecties gekregen. Tegen de misselijkheid, pijnstiller en ontstekingsremmer. De dierenambulance heeft het baasje en Cobrat daarna weer opgehaald en thuis gebracht. Dit heeft dus van vanochtend half 9 tot na 4 uur vanmiddag geduurd. Cobrat ligt nu thuis rustig te slapen en hopelijk helpen de injecties die hij heeft gekregen.

Morgen weer een nieuwe dag en hopelijk een goede dag voor Corbat en zijn baasjes.

ENORME DANK aan Yvonne Hijman en dierenambulancevrijwilligers van https://www.dierenambulanceleiden.nl/ en aan Karen de dierenarts!! Top !