Het waren weer heftige dagen. Veel aanvragen waarvan een aantal die echt spoed waren.

Deze week is Shanty naar de dierenarts geweest op onze kosten. Ze heeft iets tussen haar tenen zitten wat maar niet beter wordt. Het baasje was al 2 keer eerder naar de dierenarts geweest maar het probleem was nog niet opgelost. Of wij wilden helpen want de kosten werden te veel. Er is deze keer een biopt genomen van de plek. De DAP Vaassen nam de kosten voor de biopt op zich en wij betalen het consult. SUPER BEDANKT!!!!

Er kwam dinsdag een aanvraag binnen voor hulp betreft teef Jana. Jana is al een oudere teef en de bult op haar poot werd maar groter en groter. Haar baasje maakte zich erg zorgen maar kon geen dierenarts betalen. Toen we de foto’s zagen van de bult wisten we dat er niet veel langer meer gewacht kon worden. Donderdag is het baasje met Jana naar de dierenarts geweest. De tumor op de poot zal 25 mei verwijderd worden.

Jana

Donderdag is teef Destiny ingeslapen. Ze zou 10 worden dit jaar. Rust zacht Destiny ❤ Veel sterkte voor haar baasjes. Shanty zal ook op onze kosten gecremeerd worden. Ook is kater Sloo ingeslapen nadat zijn baasje bij ons een noodoproep deed. Sloo was al een paar dagen heel ziek, viel om en kon niets meer. Sloo is 11 jaar geworden. Rust zacht Sloo ❤ Veel sterkte voor de baasjes.

Wil jij ons helpen met helpen? Doneer dan aub. Alleen door donaties kunnen we deze dieren helpen. We hebben een ANBI-status dus de donatie is aftrekbaar van de belasting. Doneren kan via https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/…