Dankzij de grote en vele bijdrages en medewerking van bedrijven, volgers en vrijwilligers van de stichting is de Kerstfair afgelopen zaterdag 11 december in Herwijnen een groot succes geworden.

Een flink aantal bezoekers van heinde en ver kwamen de fair bezoeken voor de nodige kerstboodschappen. De fair heeft maar liefst € 1450,- opgebracht en dit bedrag wordt, als project aan de Arkel Christmas Challenge van Dierenlot, nog eens verdubbeld door Dierenlot. Daar kunnen we weer een heleboel huisdieren in nood mee helpen!

Grote dank aan al die mensen die naar onze kerstfair zijn gekomen en spullen hebben gekocht!!

Van de vele producten die door Delano Wonen en Tuin uit Culemborg ter beschikking zijn gesteld, zijn door vrijwilligers Chantal Vissers en Sandra Groenenberg onder meer prachtige kerststukken en kransen gemaakt die gretig aftrek vonden. Dankzij Ton kwamen alle producten én 4 supergrote marktkramen in Herwijnen terecht.

Vrijwilligster Regina verkleed als hond, vertolkte deze rol uitstekend en vrijwilligster Monique voorzag de bezoekers van warme chocolademelk en liet de bezoekers proeven van lokale delicatessen van ’t Polderwinkeltje uit Hellouw.

Aan alle bedrijven en mensen die geheel belangeloos producten ter beschikking hebben gesteld en hebben meegewerkt aan de kerstfair: EEN HELE DIKKE DANK JULLIE WEL!!