Op zaterdag 11 december a.s. organiseert de stichting Sterk voor Dieren een bijzondere kerstfair in een nostalgisch achterhuis in Herwijnen. 

Op deze kerstfair is voor de bezoeker een gevarieerd en uniek aanbod van kerstartikelen te vinden. Al deze artikelen zijn door winkels, kunstenaars en enthousiaste volgers van de stichting geheel belangeloos ter beschikking gesteld. De stichting hoopt met dit initiatief meer opbrengsten binnen te halen voor de broodnodige hulp aan huisdieren in nood.

In het in kerstsfeer ondergedompelde achterhuis kunnen bezoekers de leukste kerstkado’s en decoratieve spulletjes voor interieur en tuin aantreffen.

Van verlichte kerstslingers, canvassen met rendieren, mini-kerstboompjes, houten kerststalletjes en klokken, originele sieraden en tassenhangers, ansichtkaarten, windlichtjes, vogelhuisjes….. te veel om op te noemen. Reden genoeg om een bezoek te brengen aan de Kerstfair. Leuke en unieke producten voor de bezoekers zelf en tegelijk ondersteunt men een goed doel. 

Mensen zijn van harte welkom op:

Zaterdag 11 december a.s. van 10.00 tot 17.00 uur

Adres is: Rij- en Uitweg 4, 4171 CN in Herwijnen

Afrekenen kan contant of met pin.

Parkeren kan op het terrein. De actuele coronamaatregelen worden gehanteerd.