Aankomende week zal Lady, 8 jaar, naar de dierenarts gaan om haar gebitje te laten doen. Haar baasje vroeg ons om hulp omdat het zeer nodig is maar ze zelf de rekening niet volledig kan betalen. Lady is een belangrijk onderdeel in het gezin met 4 kinderen.

Het baasje mailt ons: “Ja Lady is een geweldig hondje. Mijn kinderen kunnen niet zonder haar, dus ik ben jullie zo dankbaar. Mijn dank is heel groot. Dank jullie wel kan ik wel 100 keer zeggen. 4 blije kinderen die heel veel van hun hondje houden.”

Deze 3 honden en 2 katten uit één gezin zijn afgelopen dinsdag op onze kosten naar de dierenarts geweest. De honden van 15, 11 en 10 jaar, hadden slechte gebitjes die gedaan moesten worden. De 2 katers waren niet gecastreerd en dat is ook gelijk gedaan om in de toekomst problemen te voorkomen als kattenaids.

Alle dieren maken het goed.

Afgelopen woensdag is Senna naar de dierenarts geweest nadat er om hulp was gevraagd aan onze stichting om te helpen. Ze had last van haar oren en er zit een grote tumor onder haar buik. Senna is te oud om de tumor te verwijderen. Ze had pijn en heeft daarom pijnstillers gekregen (die werken hebben we door gekregen van haar baas) om het nog zo aangenaam mogelijk voor haar te maken. Voor haar oren heeft ze zalf meegekregen.

Over twee weken moet Senna terug komen bij de dierenarts voor controle. We houden contact met het baasje en staan klaar waar nodig.

Dankzij donaties kunnen wij deze honden en katten helpen. Helpt u ons helpen? Je kunt direct een donatie overmaken met een Ideal betaalverzoek https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/…