De maand oktober is omgevlogen en er is weer heel veel gebeurd. Stichting Sterk voor Dieren heeft maar liefst € 9304,80 opgehaald met de digitale collecte van Dierenlot. Een prachtig bedrag waarmee we ontzettend blij zijn en weer heel veel huisdieren van minima kunnen helpen. Dank aan Stichting DierenLot die de collecte mogelijk maakt EN die € 2500,00 bovenop het opgehaalde bedrag deed!!

Verder heeft de stichting meegewerkt aan twee nieuwsitems op SBS6 en Omroep Gelderland. Deze omroepen besteedde aandacht aan het feit dat een groeiend aantal huisdieren wordt geraakt door de crisis en veel eigenaren de kosten niet meer kunnen opbrengen.

Gelukkig heeft Stichting Sterk voor Dieren ook in oktober weer veel huisdieren en hun eigenaren kunnen helpen. Het waren in totaal 76 dieren. 37 honden, 37 katten en 2 konijnen. 26 honden en katten moesten worden behandeld door de dierenarts, waaronder een groot aantal operatieve ingrepen.

Nog eens 17 moesten voor een consult en onderzoek naar een dierenarts. Wat opvalt is het aantal dieren dat uiteindelijk onbehandelbaar bleek en verdrietig genoeg ingeslapen moesten worden. In de maand oktober zijn maar liefst 8 dieren geëuthanaseerd en 5 dieren werden gecremeerd.

Maar we bekostigden ook voor 6 honden en katten medicatie en verstrekten voor 14 dieren voer.

Dankzij de donaties (groot èn klein) kunnen wij huisdieren van minima blijven helpen. Heel veel dank daarvoor want zonder jullie hulp zijn wij (maar vooral zij) nergens!

Jullie steun blijft heel hard nodig! Alle bee(s)tjes helpen ❤

Wil je doneren dan kan dat hier: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/…