Even een tussentijdse update van de aanvragen die we als stichting dankzij donaties hebben kunnen inwilligen.

Hondjes Pepper en Spikey zijn naar de dierenarts geweest voor hun gebit. Bij Pepper waren er flink wat ontstekingen en zijn er 10 tanden verwijdert. Bij Spikey zaten ook veel ontstekingen en zijn er 8 tanden getrokken.

Kat Vito is met redelijke spoed naar de dierenarts gegaan vanwege een gebroken hoektand die zeer pijnlijk was. Hij kreeg o.a. pijnstillers maar het was belangrijk om op korte termijn terug te komen om het gebit te doen en de tand te verwijderen. Inmiddels is Vito onder narcose geweest en is zijn gebit gedaan. De wortel van de afgebroken tand is o.a. verwijderd. Die was erg ontstoken, tot op het bot. Gelukkig is Vito nu verlost van alle ellende.

Hondje Luana moest een echo laten maken i.v.m. een erge hartruis. De 10-jarige kat Lady konden we gelukkig ook naar de dierenarts sturen omdat ze erg last had van haar oren en pijn had met lopen.

En hondje Punky, waar we een inzamelingsactie voor hebben gestart, heeft inmiddels een CT-scan gehad. Een operatie blijkt nu te risicovol te zijn. Punky heeft op 1 plek een grote hernia zitten en meerdere kleine. Er wordt nu eerst gekeken wat het gaat doen als men gaat afbouwen met de prednison die hij al kreeg. We hopen dat Punky langzaam aan toch op gaat knappen en dat er uiteindelijk geen operatie nodig zal zijn. Mocht het slechter gaan met Punky dan moet hij alsnog geopereerd worden. Het geld wat voor deze kleine lieve man is gedoneerd hebben we apart gezet zodat we het kunnen gebruiken voor hem als dat nodig is. Mocht het zo zijn dat het goed komt met Punky zonder operatie dan gaan wij andere dieren helpen van dat geld.

Luana