Wat gaat de tijd snel en wat gebeurt er veel. Voor degene die ons op Facebook volgen:” Sorry dat we weinig posten op onze pagina maar er is zoveel te doen en zo weinig tijd dat berichten plaatsen op Facebook voor even dan de laagste prioriteit heeft”. Het belangrijkste voor ons is donaties binnen zien te halen. Want des te meer donaties des te meer huisdieren in nood die we kunnen helpen.

Zoveel mogelijk dieren in nood helpen is ons doel. Naast ons gewone werk stoppen we veel tijd in de stichting maar er komen zo vreselijk veel aanvragen binnen dat we altijd tijd te kort komen.

De afgelopen maand zijn er heel veel donaties binnen gekomen. Ook hebben we verschillende honden herplaatst en het adoptiegeld wordt weer gebruikt om huisdieren (in nood) te helpen. Omdat we veel donaties binnen kregen hebben we in oktober een record aantal dieren kunnen helpen.

Meer dan 70 huisdieren zijn geholpen in oktober. Van een geamputeerde poot tot het betalen aan medicatie. Van euthanasie en crematie tot een echo. Dat we zoveel huisdieren hebben kunnen helpen deze maand komt door de donaties die we krijgen. Zonder donaties kunnen wij helemaal niets!

DANK AAN AL DIE MENSEN EN BEDRIJVEN DIE DONEREN!!! DANK AAN AL DIE MENSEN DIE EEN HOND ADOPTEERDEN VIA ONS!!!

Wil je onze stichting ook helpen doneer dan aub: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/…