Beste mensen,

Ook de maand september vloog weer voorbij. We hebben meer huisdieren kunnen helpen dan ooit, maar liefst 64! Dankzij alle donateurs hebben we 39 honden en 25 katten kunnen voorzien van de broodnodige hulp. De meeste dieren moesten naar de dierenarts waarvan maar liefst 9 dieren voor een urgente operatie. Opvallend deze maand was het groot aantal herplaatsingen, 4 honden en 3 katten. Alle hondjes hebben inmiddels weer een gouden mandje gevonden. Voor de 3 katten hebben we hulp gezocht en die zijn door een andere stichting opgevangen en zullen daar vandaan worden herplaatst.

Dankzij de steun van alle donateurs en de succesvolle brocante verkoop in het Hans’ Huisje, hebben we in totaal tot en met september al weer 288 huisdieren kunnen helpen! En dat is veel. De hulpverzoeken nemen echter alleen maar in aantal toe en dat is een trieste constatering. Afgelopen maand hebben we zo’n 25 hulpverzoeken moeten afwijzen die bijna stuk voor stuk allemaal schrijnend zijn.

Dus blijf ons steunen! Koop een leuke sterke hoodie of t-shirt via onze website. Of doe nog mee aan de digicollecte van Dierenlot! Dit kan nog tot zondag 10 oktober en je donatie wordt dan verdubbeld!

Wij zijn ondertussen druk bezig met de organisatie van een nieuwe snuffelronde in het Hans’ Huisje, maar dan in kerstsferen. Noteer alvast 11 en 12 december in je agenda! Het wordt een beregezellig winkeltje!

Ook werken we volop aan het opzetten en uitbouwen van “Sterke Vrienden” van de stichting. Dierenartsen, crematoria en andere organisaties die ons steunen en waar we goed mee samenwerken gaan we onder deze noemer eervol vermelden op onder meer de website.

Maar voor nu beste donateurs: we hebben samen weer veel dierenleed voorkomen!

Wij gaan door!!! Jullie ook?

Malinda, Annette en Wilma