Kom snuffelen in de brocante wereld van het “Hans’ Huisje”! Hou je van brocante en bijzondere spulletjes? Kom dan op 18 en 19 september rondsnuffelen in “Hans’ Huisje” te Herwijnen en je ondersteunt hiermee direct stichting Sterk voor Dieren.

In een sprookjesachtig huis aan de dijk in Herwijnen bevindt zich een prachtige verzameling van brocante spullen. Van lampen, spiegels, beelden, schilderijen, porselein, kandelaars tot mooie boeddha’s en oud speelgoed. De verzameling in het “Hans’ Huisje” is bijzonder en uiteenlopend te noemen. Veel uit deze verzameling komt uit onder meer landen als India, Nepal en Iran. Ook mooie spullen van Nederlandse bodem zoals tafeltjes, lampen, porselein en schilderijen ontbreken niet.

De gehele opbrengst mag Sterk voor Dieren besteden aan hulp voor huisdieren. Daarnaast verdubbelt Stichting Dierenlot de opbrengst tot € 1250 ook nog eens. Zo kunnen we nog meer huisdieren helpen!

Dus reden genoeg om een bezoek te brengen aan het “Hans’ Huisje”. Leuke en bijzondere brocante spulletjes voor jezelf en met de opbrengst kan de stichting nog meer huisdieren in nood helpen!

Je bent van harte welkom op: Zaterdag en zondag, 18 en 19 september a.s. van 13.00 tot 16.00 uur.

Adres is: Waaldijk 94, 4171 CG in Herwijnen

Omdat het “Hans’ Huisje” vrij klein is kan het zijn dat je even moet wachten om binnen te komen…… maar het is het wachten waard!

Afrekenen kan contant of met een betaalverzoek. Parkeren kan op de Waaldijk of op de Schoutensteeg.