2021 ligt inmiddels achter ons en we willen iedereen graag informeren over wat Sterk voor Dieren in de laatste 2 maanden en het afgelopen jaar aan hulp heeft kunnen bieden.

In november hebben we 59 huisdieren kunnen helpen, waarvan er 31 een bezoek aan de dierenarts moesten brengen. Ook een trimmer en gedragstherapeut hebben we voor 2 honden in kunnen schakelen. 26 dieren zijn voorzien van voeding.

In december werden er 51 huisdieren geholpen, waarvan er 31 naar de dierenarts konden gaan en 16 werden voorzien van voeding.

In 2021 heeft de stichting in totaal 461 huisdieren kunnen helpen!! 309 hiervan moesten dringend naar de dierenarts en 130 hadden behoefte aan voeding. Voor 8 huisdieren is er een nieuw gouden mandje gevonden. En maar liefst 31 huisdieren moesten worden ingeslapen waarvan 15 zijn gecremeerd op onze kosten.

Dat is in amper 10 maanden tijd, zolang bestaat de stichting namelijk pas, heel veel hulp aan heel veel dieren! Dit dankzij alle donateurs en vrijwilligers die ons steunen!!

We gaan met frisse moed het nieuwe jaar in en gaan ons uiterste beste doen om weer zoveel mogelijk huisdieren in nood te helpen.Dank jullie wel donateurs en volgers! Blijf ons steunen aub!

Diervriendelijke groeten, Malinda, Annette en Wilma