Het is wat rustig hier van onze kant op de socials en de site maar er gebeurt van alles. Er worden dieren geholpen maar er is weinig tijd om steeds alles te vertellen. Hieronder een aantal van de dieren/baasjes die geholpen zijn door Sterk voor Dieren de laatste 2 weken.

Kater Bob zijn gebit is helemaal gedaan. Ook is er een bloedonderzoek gedaan om te bekijken hoe de algehele gezondheid van Bob is. Bob is al een oude kater en jammer genoeg kwam er nierfalen naar voren door het bloedonderzoek. We hopen dat Bob met speciale medicatie en voer nog een poos mee kan.

Er is druk heen en weer gebeld en gemaild om een dierenarts in Arnhem te vinden die tegen een fatsoenlijke prijs de gebitjes wilde doen van 2 kleine hondjes. Na veel bellen en regelen is er een dap gevonden die het voor een fatsoenlijke prijs wilde doen. Volgende week gaan de twee hondjes naar de dierenarts en wordt hun gebit helemaal gedaan. Het regelen van een dierenarts geeft vaak nogal wat werk. Helemaal als men nog niet bekend is met onze stichting. Bij dierenartsklinieken waar we al eerder mee hebben samengewerkt is het veelal snel geregeld gelukkig.

Het baasje van Chelsy belde in paniek op. Chelsy was ziek en het baasje was bang dat ze haar in moest laten slapen. Omdat er geen geld was om naar de dierenarts te gaan belde ze naar ons voor steun. Wij regelden dat Chelsey terecht kon bij een dierenarts. Gelukkig was inslapen niet aan de orde en kreeg het baasje medicatie mee. Hopelijk kan Chelsy nog een poosje mee. Ze is al op leeftijd dus dan is ondersteuning van medicatie soms noodzakelijk. Over een paar weken weer op controle bij de dierenarts.

Angel haar gebitje was erg slecht en ze moest dan ook nodig naar een dierenarts. Er werd om hulp gevraagd bij onze stichting. Angel is op onze kosten naar de dierenarts geweest waar heel haar gebit weer netjes in orde is gemaakt. Angel kan er weer een tijd tegen.

Onze stichting het de crematie betaald van Husky Baldo. Baldo en zijn baasje werden al langere tijd door onze stichting geholpen met het betalen van medicatie en dierenartskosten. Baldo had nierfalen. Verdrietig genoeg heeft zijn baasje afscheid van Baldo moeten nemen. Rust zacht Baldo. Sterkte voor het baasje met het gemis.

Husky Baldo

Er kwam een hulpvraag van een hulpverlener voor een cliënt die zeven katten had. Één van de oudere katten was ziek en cliënt kon geen dierenartsbezoek betalen. Lang verhaal kort. Wij hebben de dierenartskosten betaald zodat cliënt met de oude kat naar de dap kon. Wij hebben ontvlooiing betaald voor alle katten want ook dat was nodig. Een andere stichting zal vier van de katten gaan vangen (die zijn erg schuw) en herplaatsen zodat er maar drie katten overblijven en het beter te behappen is.

Teefje Cindy moest geopereerd worden want ze had een aantal bulten aan haar lijfje zitten die weggehaald moesten worden. Gelukkig is alles goed gegaan en is Cindy weer hersteld ondertussen.

Dankzij de mensen die doneren kunnen wij huisdieren van minima helpen. Dank aan deze donateurs!! Zonder jullie hulp kunnen wij niets.