Deze twee lieve dames zijn Noa en Bonnie. Ze zijn beiden geschat op een jaar of 7. Het is niet helemaal duidelijk wat hun leeftijd precies is want daar is niks over bekend. Noa en Bonnie zijn nooit echt goed verzorgd. Hun gebitjes waren vreselijk en het was duidelijk dat ze veel pups hebben gehad. Ondertussen zijn ze helemaal fris en fruitig. Hun gebitjes zijn gedaan, ze zijn beiden gesteriliseerd, gechipt, gevaccineerd en getrimd.

Bonnie (L) en Noa (R)

De twee dames zijn vier handen op één buik en ze worden daarom alleen samen geplaatst. Bonnie, de kleinste (5 kg), is een enorme knuffelkont. Zo snel als je gaat zitten springt ze op schoot en wil heel dicht tegen je aan liggen. Het liefst met haar koppie in de nek van haar baasje. Bonnie moet soms even wat wennen aan vreemde mensen die in huis komen maar als ze even de tijd krijgt komt dat helemaal goed.

Noa kan niet zelf op schoot springen maar ze wil er ook heel graag bij liggen. In de buurt van haar baasje zijn. Noa is een heel lief zachtaardig teefje. Ze is iets te dik en ze moet wat afvallen. Dat zal niet meevallen want ze is dol op eten.

Beiden zijn helemaal zindelijk en heel sociaal naar andere honden. Katten is ook geen probleem al moet Bonnie zich soms laten horen in het begin als de kat nog nieuw is voor haar. Ze kunnen beiden aan de riem lopen maar dat is nog wel nieuw voor ze. In een rustige omgeving lopen ze goed een stukje mee maar als ze iets nieuws zien moet het wel stilstaand bekeken worden en soms zijn nieuwe geluiden of dingen buiten nog spannend. Vooral Noa gaat niet zo snel met het lopen en doet alles op haar dooie gemakje. Het zijn (nog) geen hondjes om hele einden mee te wandelen. Mee in de auto kunnen ze ook. Ze zijn nu gewend om in een bench mee te gaan in de auto en ze gaan dan rustig liggen slapen.

We zoeken voor deze twee enorme lieverds een heel lief zachtaardig baasje. Geen druk gezin waar de hele dag van alles gebeurd. Een plek waar ze beiden alle aandacht en knuffels krijgen die ze zo graag willen en nodig hebben. Een rustig baasje met veel liefde en die het heerlijk vindt om op de bank te zitten met deze twee schatjes. De twee lieverds blijven bij een gastgezin in Herwijnen.

Denkt u het beste baasje te zijn voor deze twee stuurt u dan een uitgebreide mail incl. foto’s van huis en tuin naar wilma@sterkvoordieren.nl en wie weet kunt u binnenkort kennismaken. De donatie aan Stichting Sterk voor Dieren voor deze twee dames is 500 euro.