Labrador Joey van 11 is bij Sterk voor Dieren in de opvang gekomen. Hij heeft de laatste 2,5 jaar in een garagebox geleefd en dat heeft hem geen goed gedaan. De stichting heeft zich over hem ontfermd. Na een bezoek aan de dierenarts, de nodige medicatie en heel veel wandelingen gaat het inmiddels al wat beter met Joey. Sterker nog… Joey is vrolijk en heeft vernomen dat hij ook van zwemmen houdt!

Teefje Noël is geopereerd. Ze had mogelijk een tumor achter haar oog. Tijdens de operatie bleek het om een zware ontsteking te gaan. Inmiddels is Noël herstellende.

Britt van 13 jaar is afgestaan aan de stichting. Na een korte opvangperiode bij een gastgezin is Britt herplaatst en ligt inmiddels lekker rustig op de luie stoel van de nieuwe baasjes.

Hond Karma had een grote vleesboom onder haar buik hangen en is inmiddels verwijderd. Kater Igor zat verstopt door blaasgruis en moest daarvoor een paar dagen bij de dierenarts aan een katheter. Met Igor gaat het inmiddels ook weer beter. De stichting heeft een handje geholpen met de rekening.

Onze stichting krijgt dagelijks meerdere aanvragen binnen. Vaak zijn het gebitjes, operaties en dure medicatie waar mensen hulp voor aanvragen. Wij kunnen alle hulp gebruiken om deze dieren te helpen. Wil je ook een steentje bijdragen dan kan dat hier: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=8t0j5oc2TLKzO-feV5Z58Q&qsl_reqcnt=1