Augustus is alweer voorbij en het is dan ook tijd om jullie te informeren wat er in deze maand allemaal is gebeurd. Vakantievieren zat er niet echt bij, sterker nog, er kwamen meer hulpvragen binnen dan ooit.

Maar liefst 52 dieren hebben we dankzij alle donaties kunnen helpen, 33 honden en 19 katten. Hiervan hebben we 44 dieren, waaronder 3 met spoed, naar de dierenarts kunnen sturen, 8 hebben we kunnen voorzien van voeding en helaas zijn er 4 huisdieren geëuthanaseerd. Dankzij de steun van alle donateurs hebben we in totaal nu 224 huisdieren kunnen helpen!

En om hiermee door te gaan hebben we sinds kort op onze website een webshop. Hier kun je nu toffe hoodies en t-shirts bestellen. Ze zijn allemaal op markante wijze bedrukt met “STERK”, in een honden- en een kattenvariant. Want sterk is nu eenmaal sterk! De opbrengst van de webshop gaat volledig naar de hulpverlening voor huisdieren. De webshop gaan we natuurlijk stap voor stap uitbreiden.

Wil je op een andere wijze ons steunen en hou je van brocante en bijzondere spulletjes? Kom dan op 18 en 19 september naar Herwijnen en snuffel rond in het “Hans’ Huisje”. De opbrengst is volledig voor onze stichting en Dierenlot helpt ons mee door de opbrengst (tot € 1250,-) te verdubbelen. Alle info vind je bij “evenementen” op onze facebookpagina.

Maar voor nu beste donateurs en volgers: bedankt voor jullie steun!!

namens Malinda, Annette en Wilma