Even weer een update van wat we, dankzij alle donaties, in juli hebben gedaan. In de afgelopen maand hebben we 43 dieren kunnen helpen, 32 honden en 11 katten. Hiervan hebben we 31 dieren naar de dierenarts kunnen sturen, waarvan een aantal met spoed behandeld of geopereerd moesten worden. Helaas is er 1 hond geëuthanaseerd.

13 honden en katten hebben we deze maand kunnen voorzien van voer, snacks, riemen/tuigjes en andere attributen.

Inmiddels hebben we in totaal al 172 huisdieren kunnen voorzien van hulp. En meer dan de helft (76%) van alle verzoeken hebben betrekking op medische ondersteuning/ingrijpen van een dierenarts en dat is kostbaar. Wij doen onze uiterste best om voordelige(r) tarieven bij dierenartsen te bedingen. Gelukkig krijgen we van steeds meer dierenartsen medewerking. In juli hebben we flyers aan onder meer dierenartsen en crematoria verstuurd om ons mee te helpen de stichting meer bekendheid te geven bij zowel hulpvragers als donateurs.

Elke bijdrage, elke donatie blijft welkom. Op de startpagina van onze website kun je altijd zien wat we aan donaties hebben ontvangen en hoeveel er is uitgegeven. En natuurlijk hoe je de stichting kunt ondersteunen!

Maar voor nu beste donateurs en volgers: bedankt voor jullie steun!!

namens Malinda, Annette en Wilma