Oktober ligt alweer achter ons en dus tijd voor een update over wat we hebben kunnen doen. We hebben naast 60 honden en katten ook fret Turbo van de nodige hulp kunnen voorzien. Fret Turbo moest dringend naar de dierenarts.

Deze maand waren er veel euthanisaties, 5 honden en een kat, en 3 huisdieren zijn gecremeerd. In totaal hebben we in oktober 35 huisdieren naar de dierenarts kunnen laten gaan. Ook ontvingen wij een bijzonder verzoek voor de twee jarige hond Alpha. Namelijk een noodzakelijke bloedtransfusie. Een hele dure ingreep met gelukkig een goede afloop.

Dan was er nog de digicollecte van Dierenlot voor de stichting. En dat was een GROOT succes. Beste donateurs: € 5200,- is er gedoneerd!! En dat werd nog eens verdubbeld door Dierenlot. Dank, dank, dank!!

We zijn nu volop bezig met de voorbereiding van de Kerstfair op 11 december in Herwijnen, in een nostalgisch boerenachterhuis. Hopelijk dat dit door kan gaan vanwege de corona. Dat is nog even afwachten.

In ieder geval zijn we hele leuke producten aan het ontwikkelen zodat jullie hele leuke kado’s in de zak van Sinterklaas kunnen stoppen of onder de kerstboom kunnen leggen!!

Mocht je nog op zoek zijn naar een comfy en warme hoodie, kijk dan eens in onze webshop!

Dank jullie wel donateurs en volgers!

Malinda, Annette en Wilma