ALS DONATEUR

Alleen met uw hulp kunnen wij huisdieren die in probleemsituaties zitten helpen en ondersteunen. Met uw hulp kunnen wij zorgen dat het huisdier wel  de juiste zorg krijgt en geen onnodig honger, pijn of eenzaamheid hoeft te ervaren. Alle betrokken mensen bij de stichting werken op vrijwillige basis.

U kunt de stichting steunen met een financiële bijdrage of met bijvoorbeeld voer of andere spullen die nodig zijn voor de verzorging van een huisdier.

Doneren kunt u via de button “Ja, ik doneer NU” en de QR-code. U kunt dan een betaalverzoek direct via uw bank doen.

Wilt u periodiek doneren, betalen met creditcard, PayPal of Kadobon online? Klik dan hier.

               

Een donatie kunt u natuurlijk ook gewoon overmaken op
NL24RABO 0364 5848 90
tnv Stichting Sterk voor Dieren

ONLINE SHOPPEN VOOR STERK VOOR DIEREN

Áls je dan online shopt, doe het dan via doelshoppen.nl! Je kunt online shoppen bij alle bekende webshops. Een gedeelte van het bestede bedrag gaat rechtstreeks naar Sterk voor Dieren, zonder extra kosten. Het kost je niets en wij zijn blij met deze donatie. Zo shop je met je hart en maak je je ook sterk voor dieren!

Doelshoppen Sterk voor Dieren

Laatst bijgewerkt op:
Jan 22, 2023

Kom in actie en help ons helpen!

Ga een sportieve uitdaging aan: doe mee aan een triatlon, een fiets- of wandeltocht en laat je sponsoren. Bak de lekkerste cakejes of koekjes en verkoop ze in je buurt of op een markt. Verkoop spulletjes of misschien kun jezelf iets moois maken en verkopen. Of geef een workshop! Dansen, pilates, yoga…. voor je vrienden, familie en buren. Verzamel lege statiegeldflessen, organiseer een bingo.

Kom in actie! Bedenk je plan, meld je aan op geef.nl, klik op Start je Geefactie en vertel wat je wilt doen. En delen maar!

In actie vanaf je bank

In actie komen terwijl je gewoon op je bank of achter je bureau zit kan natuurlijk ook!
Maak een digitale collectebus aan en deel deze met je vrienden, familie of collega’s. Voor je verjaardag bijvoorbeeld of misschien voor een jubilieum.
Binnen een paar minuten heb je je eigen collectebus geregeld. Meld je aan en vertel waarom je geld ophaalt en delen maar!

ALS SPONSOR

Trekt u zich wat aan van onnodig dierenleed? Vindt u dat dit in Nederland toch niet meer voor hoeft te komen? Kunt u bijdragen aan het verschil tussen leed en welzijn? Wil en kan uw organisatie ook betrokkenheid tonen? Een dier in nood die wij met uw hulp kunnen helpen zal u dankbaar zijn. Een bijdrage in natura, een gift of samenwerking voor een langere termijn? Met uw bijdrage maakt u een groot verschil en kunnen wij elkaar ondersteunen.
Kom in actie en neem contact met ons op!

ALS ORGANISATIE

Door een financiële bijdrage of een gift in natura kan de stichting zich voor nog meer dieren en mensen in nood sterk maken en veel leed voorkomen.

Wilt u een steentje bijdragen? Dan kan éénmalig, maar mag natuurlijk ook structureel, bijvoorbeeld maandelijks. De stichting is altijd blij met donaties in de vorm van dierenvoeding, hulpmiddelen en medische middelen. Neem contact met ons op en samen kijken we hoe wij elkaar kunnen ondersteunen.

Vanaf 10 maart 2021 beschikken wij over de ANBI-status, Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent dat u donaties en periodieke giften van uw inkomsten- of vennootschapsbelasting kunt aftrekken. Voor schenkingen en nalatenschappen gelden er belastingvoordelen.
Klik hier voor informatie m.b.t. giften op de site van de Belastingdienst.

 

Een donatie kunt u natuurlijk ook gewoon overmaken op
NL24RABO 0364 5848 90
tnv Stichting Sterk voor Dieren

ANBI-STATUS

Stichting Sterk voor Dieren heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat er belastingvoordelen zijn bij schenkingen en nalatenschappen. Donateurs van een ANBI mogen bijvoorbeeld hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Via de website van de Belastingdienst is te zien dat Sterk voor Dieren is aangemeld. Ga hiervoor naar https://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/anbi_zoeken/en zoek vervolgens op Sterk voor Dieren en Herwijnen als vestigingsplaats.

Een ANBI moet aan voorwaarden voldoen. Een daarvan is dat kerngegevens op de website gepubliceerd worden. Deze hebben wij hieronder voor u samengevat.

Naam organisatie: Stichting Sterk voor Dieren

RSIN fiscaal nummer: 86 22 19 449

Kamer van Koophandel nummer: 81786352

Postadres: Molenkamp 21, 4171 BT  Herwijnen

Telefoonnummer: +31 (0)6 82 50 18 34

Internetadres: www.sterkvoordieren.nl

E-mailadres: samen@sterkvoordieren.nl

Bankrekeningnummer: NL24RABO 0364 584890

MISSIE

De stichting biedt hulp aan eigenaren van huisdieren die in financiële nood zitten, in en rond de armoedegrens zitten. Situaties waarbij en waardoor niet meer kan worden voorzien in de basisbehoeften van de huisdieren.

Hulp kan bestaan uit ondersteuning en/of bemiddeling op het gebied van medische zorg, voeding, veiligheid, voorlichting, coaching en eventueel herplaatsing. Alles wat mogelijk is om het welzijn van de huisdieren te garanderen.

Bij het signaleren van verwaarlozing zal de stichting daar waar mogelijk ingrijpen en bemiddelen.

Bestuur stichting Sterk voor Dieren

Voorzitter: J.W. de Joode

Penningmeester: M. Mulders

Secretaris: Op te vragen bij de voorzitter

Beloningsbeleid

Het bestuur ontvangt geen vergoeding voor het werk dat zij verricht. 

Jaarverslag/Financieel jaaroverzicht

Omdat de stichting pas recent is opgericht, namelijk op 3 februari 2021, is er geen jaarverslag en een financieel jaaroverzicht 2020 ter beschikking. Deze zullen voor het eerst in het eerste kwartaal 2022 gepubliceerd worden.